Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Bar 7

Gokkast Bar7 heeft een simpele basisspel en een unieke bovenspel. Het bovenspel bestaat namelijk uit slechts 2 symbolen, namelijk BAR- en 7-symbolen. Verder wordt het bovenspel gespeeld op maar liefst 8 winlijnen en heeft het een SUPERGAMBLE functie.

Spelregels van Bar 7

Basisspel
De inzet in het basisspel is 1 credit per spin. Gewonnen prijzen kunnen worden verdubbeld via de Bar/7-gokfunctie (kop/munt) tot maximaal 200 credits. Gewonnen credits die de grens van 100 hebben bereikt, kunnen niet meer verdubbeld worden. Om een prijs te innen, druk je op de COLLECT-knop. Wil je de punten liever verplaatsen naar bovenspel, dan gebruik je de TO-POWERMETER-knop. De autholdfunctie is ingebouwd om automatisch gunstige posities op 2 van de 3 rollen vast te houden. Met de RESET-knop kunnen eventueel vastgehouden combinaties geannuleerd worden.

Bovenspel
Bij voldoende gewonnen credits kan het bovenspel gestart worden. Dit spel wordt gespeeld op 8 winlijnen, namelijk 3 horizontale, 3 verticale en 2 diagonale winlijnen.

Het bovenspel kan worden gespeeld met inzet 5, 10, 15 of 20 credits. Via de SELECT-BET-knop kan gekozen worden tussen inzet 5 of 10. Daarna kun je kiezen of je voor BAR-symbolen, of voor 7-symbolen of voor BAR- EN 7-symbolen tegelijk wilt spelen. De kans op een prijs is natuurlijk groter als er voor beide symbolen wordt gespeeld.

Super gamble
Op het moment dat er in het bovenspel meer dan 100 credits staan, kan er een SUPER GAMBLE worden gewaagd. Dit houdt in dat er 100 credits in deze super gamble worden geplaatst, welke vervolgens verdubbeld kunnen worden naar 200 credits. Dit gaat als volgt: Klik op de COLLECT-knop. De credits die in het bovenspel staan, worden naar de winbank geplaatst. Als dit er meer dan 100 zijn, licht de optie SUPER GAMBLE op. Klik hierop en klik vervolgens op de BAR of op de 7. Verschijnt het symbool dat is gekozen op ALLE posities in het bovenspel, dan wordt de prijs van 100 credits verdubbeld. De winkans hierop is 50%.