Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Big Money Game

De Big Money Game gokautomaat heeft een unieke feature, namelijk de Big Money Wheel. Dit wiel begint te draaien wanneer er tijdens het bovenspel kriskras 3 Z-BAR-symbolen in beeld verschijnen. Het symbool waarop het wiel stopt bepaalt wat er gewonnen kan worden. De rollen beginnen te draaien en stoppen op een willekeurige winnende combinatie waar dat betreffende symbool deel van uit maakt.

Spelregels van Big Money Game

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan de creditmeter met de Collect-knop of verplaatsen naar 1 van de 40 spaarmeters met de Start-knop. Ook kun je gewonnen punten verdubbelen of verliezen met de Gamble-knop. Een autoholdfunctie is ingebouwd om gunstige combinaties automatisch vast te zetten, met de Reset-knop kun je vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 40 spaarmeters hebt, dan kun je het Bet5-spel, bij voldoende punten het Bet10-spel of het Bet20-spel spelen. Hiervoor wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald die eerst toegevoegd wordt aan een nieuwe spaarmeter of, indien alle spaarmeters in gebruik zijn, de laagste spaarmeter.

Bij het bovenspel zijn er 5 winlijnen actief. Specifiek voor het bovenspel is echter het Big Money Wheel. Deze feature wordt actief zodra je in het bovenspel 3 Z-Bar-symbolen in beeld ziet. Bij Bet5 draait het 1x, bij Bet10 2x en bij Bet20 3x. Het symbool waarop het wiel stopt bepaalt van welk symbool je een winnende combinatie je krijgt.

De inzet wordt altijd van de hoogste meter(s) gehaald plus 1 credit van de laagste meter, gewonnen credits worden altijd in verhouding tot de ingezette credits over de spaarmeters verdeeld. Wanneer er 200 credits of meer op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de punten van die spaarmeter automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden gaan hier niet verloren. Punten in het bovenspel kunnen met de Collect-knop naar de creditmeter worden gehaald. De spaarmeter van de hoogste meter worden het eerst gebruikt. Met de Choose-Game-knop kun je echter ook weer kiezen voor het basisspel.