Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Breakout

De Breakout fruitautomaat heeft naast een basisspel en een bovenspel ook een schietspel. Deze kan geactiveerd worden in het bovenspel en kan zeer winstgevend zijn.

Spelregels van Breakout

Basisspel
Standaard begin je met het basisspel. Deze heeft 1 winlijn en kost 1 credit per spin. Gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de COLLECT-knop of verplaatsen naar 1 van de 40 spaarmeters met de START-knop. Met de GAMBLE-knop kun je ze proberen te verdubbelen.

Bovenspel
Wanneer je 4 of meer punten hebt op 1 of meer van de 40 spaarmeters, dan kun je het Bet5-spel spelen. Bij voldoende punten kun je ook het Bet10-spel spelen. Hiervoor wordt telkens 1 credit van je creditmeter gehaald die eerst toegevoegd wordt aan een nieuwe spaarmeter, of indien alle spaarmeters in gebruik zijn, de laagste spaarmeter.

Schietspel
Bij het bovenspel zijn 5 winlijnen actief. Bij Bet10 tellen ook de ballen mee die bij diverse symbolen staan afgebeeld. Drie kriskras ballen in beeld starten het schietspel. Hier zijn tot 480 credits te verdienen. Telkens wanneer je op een waarde stopt met een pijl dan ga je een niveau hoger in het spel en win je meer punten.