Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Club 3000

De Club 3000 fruitautomaat heeft een basisspel met 3 rollen en een bovenspel welke ook op 3 rollen speelt. Deze gokkast is zeer simpel en speelt daarom ook zo plezierig. Geen ingewikkelde regels en features.

Spelregels van Club 3000

Basisspel
Het basisspel kost 1 credit per spin en speelt op 1 winlijn, met uitzondering van de CLUB-symbolen die kriskras een mysterieprijs van tussen de 8 en 200 punten geven. Gewonnen punten kunnen met de COLLECT-knop aan je creditmeter toegevoegd worden, of naar de spaarmeters worden verplaatst via de TO-CLUBMETER-knop. Bij 4 of meer gewonnen punten kan het bovenspel gespeeld worden.

Bovenspel
Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5 punten en 5 winlijnen. Hier geven de citroen-symbolen een mysterieprijs van tussen de 20 en 200 punten. Bij het spelen wordt telkens 1 credit van de creditmeter gehaald welke eerst wordt toegevoegd aan de spaarmeter met het laagste puntenaantal. Gewonnen punten worden in verhouding tot de genomen punten van de spaarmeters aan diezelfde spaarmeters toegevoegd. Wanneer 200 of meer punten op een spaarmeter zijn vergaard dan verhuizen deze automatisch naar de creditmeter.

Choose game
Met de CHOOSE-GAME-knop kan worden gekozen tussen het basisspel en het bovenspel.