Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Colossus

De Colossus gokkast bestaat uit een basisspel en een bovenspel met inzet 5, 10, 20 of 40 credits. Bovendien kan het Colossus-bonusfeature geactiveerd worden in het bovenspel.

Spelregels van Colossus

Basisspel
Hier wordt gespeeld voor 1 credit per spin. In het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn met uitzondering van de Colossus-symbolen, die kriskras 20 credits opleveren. Gewonnen punten kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop of aan de spaarmeters met de TO-CLUBMETER-knop. Er is een autoholdfunctie die gunstige combinaties automatisch vastzet. Met de RESET-knop kun je vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven.

Bovenspel
Bij voldoende credits op de spaarmeters kun je het bovenspel starten. Hiervoor wordt ook steeds 1 credit van je creditmeter gehaald. Het bovenspel wordt gespeeld op 5 winlijnen met hogere prijzen. Verder kun je kiezen uit inzet 5, 10, 20, of 40 credits. Hoe hoger de inzet, hoe meer nummers er actief worden die het aantal nudges van de nudge-functie bepalen. Met de nudge-functie stappen de rollen vanzelf naar de meest gunstige winnende combinatie. Ook maak je zo meer kans op het Colossus-spel, dat geactiveerd wordt door 3 Colossus-symbolen in beeld.