Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Cops'n Robbers De Luxe

Gokkast Cops'n Robbers de Luxe bestaat uit een basisspel en een uitgebreid bovenspel. De maximumhoogte van de te winnen prijs in het bovenspel wordt in het basisspel bepaald.

Spelregels van Cops`n Robbers DL

Basisspel
In het basisspel wordt op 3 rollen gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de goudzak-symbolen, die goed zijn voor een mysterieprijs, indien er 3 symbolen in beeld verschijnen. Er licht dan een goudzakje op in de spaarbank. Deze kan genomen worden via de TAKE LOOT-knop, of er kan verder gespaard worden voor een hogere mysterieprijs. Er kunnen in totaal 5 goudzakjes gespaard worden.

Bovenspel
Vanaf 16 gewonnen punten kan het bovenspel geactiveerd worden via de ROBBER-knop. Hierbij worden altijd 8 credits van het gewonnen tegoed genomen als inzet. Het maximum aantal te winnen credits staat naast de Loot-meter afgebeeld.

In het bovenspel zijn punten te winnen en te verliezen. Ook kan de Millionairs Row bereikt worden. Hiervoor moeten 3 sleutels worden verzameld en moet rode deur bereikt worden. In de Millionairs Row zijn hogere puntenaantallen te winnen en te verliezen.

Het bovenspel kan op ieder moment gestopt worden door op de TAKE LOOT-knop te drukken.