Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Going Bananas

Gokkast Going Bananas bestaat uit een basisspel en een bovenspel. Het bovenspel kan gespeeld worden met 5 of 20 credits.

Spelregels van Going Bananas

Basisspel
Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop is het monkey-symbool, dat kriskras een mysterieprijs oplevert. Twee monkey-symbolen kriskras op rol 1 en 2 geeft een prijs tot maximaal 100 credits, 3 monkey-symbolen kriskras geeft een prijs tot maximaal 200 credits.

Gewonnen prijzen zijn via de COLLECT-knop te innen, naar het bovenspel te verplaatsen via de SAVE-knop en te verdubbelen via de Head/Tail-functie tot maximaal 200 credits. Gunstige posities van de rollen in het basisspel worden automatisch vastgehouden. Via de RESET-knop kunnen vastgezette rollen eventueel weer vrijgegeven worden.

Bovenspel
Het bovenspel kan geactiveerd worden via de CHOOSE-BET-knop. Tevens wordt de inzetkeuze in het bovenspel bepaald met de knop. Alle wincombinaties in het bovenspel tellen kriskras op 3 aansluitende rollen. Bij inzet 5 wordt er gespeeld op de eerste 3 rollen. Bij inzet 20 doet ook de vierde rol mee en geeft elk monkey-symbool op de vierde rol een mysterieprijs van minimaal 10 en maximaal 200 credits. Met de START-knop kan de mysterieprijs geactiveerd worden.

Via de COLLECT-knop kunnen de credits per pot naar het basisspel worden verplaatst.