Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Kings Club

Kings Club heeft een basisspel en een vervolgspel. Beide spellen worden op dezelfde rollen gespeeld. Er is een unieke winbank aanwezig in het basisspel.

Spelregels van Kings Club

Basisspel
Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de Club-symbolen, die kriskras tellen. Gewonnen punten kunnen gespaard worden op de winbank via de TO WINBANK-knop of naar de clubmeter verplaatst worden via de TO CLUBMETER-knop. Ook kunnen ze worden gegokt met de GAMBLE-knop.

Vervolgspel
Bij voldoende punten op de winbank kan het vervolgspel gespeeld worden. Met de SELECT PRIZE-knop kan een prijs op de winbank gekozen worden, met de TO CLUBMETER-knop kan deze vervolgens naar de clubmeter verplaatst worden. Prijzen op de winbank kunnen eventueel gecombineerd worden met de COMBINE WINBANK-knop.

In het vervolgspel zijn inzetten van 4 of 20 credits mogelijk. Hierbij worden er geen punten van de creditmeter gehaald. Bij inzet 4 zijn er een aantal symbolen die op winlijn tellen en zijn de prijzen lager. Bij inzet 20 tellen alle symbolen kriskras.