Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Random Runner

De Random Runner is een mateloos populaire gokkast. Vroeger stond hij veelal in kroegen en dergelijke, nu staat hij voornamelijk in automatenhallen. Nu heeft ook de Random Runner de overgang gemaakt naar online gokkast, zodat je hem nu lekker vanuit je luie stoel kunt spelen!

Spelregels van Random Runner

De Random Runner bestaat uit een basisspel en een bovenspel.

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter of aan de winbank. 200 punten in het basisspel (3 sterren) gaan overigens direct naar de creditmeter. Een bes op rol 1 geeft 2 punten, maar deze worden automatisch gegokt, d.w.z. verdubbeld of verloren.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het ster-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de reset-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op de winbank hebt, dan speel je automatisch het bovenspel. Hiervoor wordt ook 1 credit van je creditmeter gehaald.

Voor het bovenspel worden dus in totaal altijd 5 credits van de beide meters gehaald. Zowel de creditmeter alsook de winbank kent geen limiet. Heb je geen credits meer op de creditmeter, maar wel op de winbank, dan kun je in porties van 4 de credits verhuizen naar de creditmeter om zodoende het bovenspel te vervolgen. Verplaats je alle credits van de winbank naar de creditmeter, dan vervolg je met het basisspel.