Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Red White Blue

Gokkast Red White Blue bestaat uit een basisspel, een bovenspel en een bonus feature. In het bovenspel kan de supermeter oplopen tot maar liefst 2000 credits.

Spelregels van Red White Blue

Basisspel
In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn, met uitzondering van de RED-WHITE-BLUE-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven. Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de TAKE-WIN-knop, gegokt worden via de Head/Tail-knoppen of worden verplaatst naar de supermeter via de PLAYx4- of PLAYx8-knoppen.

Bonus feature
Deze feature bestaat uit een oplopende prijs voor een winnende bessencombinatie. Elke keer dat er een prijs gewonnen wordt met bessen-symbolen, stijgt de volgende prijs die wordt gewonnen met dezelfde wincombinatie. Hoe hoog de actuele prijs is, zie je in een tabel onder de creditmeter. Bij het bereiken van de maximumwaarde begint de spaarmeter weer opnieuw.

Bovenspel
Het bovenspel kan gespeeld worden met inzet 4 of 8 credits, waarbij inzet 8 een hogere wintabel heeft. Bij beide inzetten zijn 5 winlijnen actief. De supermeter kan een maximum van 200 credits hebben.