Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Sweet 16

De Sweet 16 is een gokkast dat bestaat uit een kaartspel/basisspel en een vervolgspel/bovenspel. In het bovenspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits. Bij inzet 20 speel je met maar liefst 16 winlijnen, dus 16 keer kans op prijzen. Met de Choose-Game-knop kun je kiezen tussen het basisspel en het bovenspel.

Spelregels van Sweet 16

In het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per keer. Na een klik op de Start-knop, beginnen de rollen, met daarop spelkaarten afgebeeld, te draaien. In het spel wordt gespeeld tegen de bank. Verschijnt de kaart met de hoogste waarde bij de bank, dan wint de bank. heeft de speler de kaart met de hoogste waarde, dan wordt de inzet verdubbeld en bestaat de mogelijkheid om de gewonnen credit(s) naar het vervolgspel te verplaatsen. In het kaartspel wordt in principe 1 credit per keer ingezet. Op het moment dat er 2 gelijke kaarten worden getrokken, wordt de inzet gratis verhoogd met 1 credit. Da wil zeggen, de inzet van de vorige draai blijft staan en daarbij komt nog 1 credit van de creditmeter.

Gewonnen credits kunnen naar het vervolgspel geplaatst worden via de Save-knop. Daarnaast bestaat de optie om de credits te innen, door op de Collect-knop te klikken.

Het vervolgspel kan ook direct gestart worden door op de Choose-Game-knop te klikken. Dit is tevens de knop waarmee de inzet wordt bepaald. Zoals gezegd kan er in het vervolgspel worden gspeeld met een inzet van 5 credits, 10 credits, of 20 credits.

Bij een inzet van 5 credits wordt er gespeeld op 4 winlijnen. Bij een inzet van 10 credits op 8 winlijnen en bij een inzet van 20 credits wordt er gespeeld op maar liefst 16 winlijnen.

Om gewonnen credits naar de creditmeter te verplaatsen, dient op de Collect-knop geklikt te worden. De potten zullen dan 1 voor 1 geleegd worden naar de creditmeter.