Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Topslot

Fruitmachine TopSlot is een automaat dat bestaat uit een basisspel en een bovenspel. Beide spellen worden op dezelfde 3 rollen gespeeld.

Spelregels van Topslot

Basisspel
In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Drie BAR-symbolen op winlijn zijn goed voor een mysterieprijs van maximaal 200 credits. Er wordt een prijs gewonnen voor elk BAR-symbool, als het BAR 40-symbool opgelicht is.

Gewonnen credits kunnen naar de creditmeter verplaatst worden via de TAKE-WIN-knop en naar het bovenspel via de TO MULTIWIN-knop. Met de GAMBLE-knop kun je ze proberen te verdubbelen tot een maximum van 200 credits.

Het bovenspel kan bereikt worden middels de CHOOSE GAME-knop. Dit is tevens de knop waarmee de inzet wordt bepaald..

Bovenspel
Het bovenspel kan gespeeld worden met een inzet van 8 of 16 credits per spin. Alle prijzen tellen hier kriskras. Bij een inzet van 8 credits is de JOKER in rol 2 wild. De joker kan voor ieder ander symbool gezien worden. Bij een inzet van 16 credits is de joker in alle rollen wild. Ook in het bovenspel is zo nu en dan weer de BAR 40 feature actief. Credits in het bovenspel kunnen worden genomen met de TAKE WIN-knop.