Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Doorsturen naar vrienden:

Wildtimer

De WildTimer gokkast is nog een telg van de Timer-familie, die eerder al namen als MadTimer, HoldTimer, OldTimer, StepTimer en TwinTimer voortbracht. Het unieke aan deze gokkast is het Wild-symbool dat wordt geactiveerd bij inzet 20.

Spelregels van Wildtimer

Basisspel
Standaard wordt met dit spel begonnen. Per spin wordt 1 credit van de creditmeter gehaald en er wordt op 1 winlijn gespeeld. Uitzondering hierop is het ster-symbool, dat kriskras telt. De ingebouwde autoholdfunctie houdt automatisch gunstige combinaties vast, met de RESET-knop kunnen de vastgezette rollen weer vrijgegeven worden. Vier of meer gewonnen punten kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop, of naar de spaarmeter verplaatst worden met de SAVE-knop.

Bovenspel
Bij voldoende punten op de spaarmeters kan het bovenspel gespeeld worden, hierbij wordt ook telkens 1 credit van de creditmeter gehaald. In het bovenspel kan gespeeld worden met inzet 5 of 20 credits. In beide gevallen zijn er 5 winlijnen actief, bij inzet 20 hebben de WildTimer-symbolen een jokerfunctie. Ze kunnen dan voor elk ander symbool tellen.

Punten boven de 200 op de meters in het bovenspel gaan bij dit spel niet verloren, wel worden puntenaantallen van 200 of meer automatisch op de creditmeter bijgeteld.